Een golfclinic: De ideale manier om u uw vrienden, relaties, of uw eigen bedrijf kennis te laten maken met de golfsport

Bij Golfbaan Kralingen zijn er meerdere clinics mogelijk. Wij kunnen voor u een op maat gemaakt programma opstellen.

De prijs van een clinic is afhankelijk van de groepsgrootte, aantal benodigde professionals en de tijdsduur van de clinic. Er zijn combinatie arrangementen in samenwerking met het restaurant op de golfbaan (www.rgck.nl ) voor lunch, diner of borrel. Eventueel kan er ook een vergaderruimte worden afgehuurd.

Prijzen voor clinics:

Clinic Par van 1 uur  €17,50 p.p.

Clinic Birdie 1 1/2 uur €25,00 p.p.

Clinic Eagle 2 uur €32,50 p.p.

Clinic Albatros 3 uur €47,50 p.p.

Wilt u meer informatie of een clinic boeken? Neemt u gerust contact met mij op via 06-50698263 of email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie van mij.

Enkele mogelijkheden op een rij:


Clinic Par van 1 uur

Men leert de basis beginselen van de full swing. Er wordt afgeslagen met een ijzer 7, en indien de tijd het toe laat, leert men de basis beginselen van het pitchen met een pitching wedge.

De clinic wordt afgesloten met een wedstrijdje en een korte prijsuitreiking. Eventueel kan (in overleg) hieraan een prijs worden verbonden. U kun deze prijs zelf mee nemen of wij kunnen zorgen voor een golfboek of een waardebon voor een golfles etc.

Clinic Birdie van 1 1/2 uur of  2 uur durende Clinic Eagle

In de eerste 45 /60 min leert men de basis beginselen van de full swing (zie uitleg één uur durende clinic). In de tweede 45/60 min leert men de basis beginselen van het putten op de green. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een putter. Aan het eind van elk onderdeel wordt afgesloten met een wedstrijdje, en aan het einde van de clinic volgt een korte prijsuitreiking.

Clinic Albatros van 3 uur

Mocht u kiezen voor een clinic van drie uur, dan leert u de basis beginselen van de full swing en het putten (zie uitleg één en twee uur durende clinc) en leert u in het derde uur de basis beginselen van het chippen, wat plaats vindt rond de green. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de ijzer 7 en de pitching wedge. Ook hier wordt weer aan het einde van elk onderdeel afgesloten met een wedstrijdje en aan het einde van de clinic volgt een kleine prijsuitreiking.

Kleding advies

Wij stellen het zeer op prijs dat de deelnemers tijdens de clinic sportschoenen of sneakers dragen. Dit in verband met beschadigingen die aangebracht kunnen worden aan de green door schoenen met een hak of een leren zool tijdens de putsessie.

 Degolfprofessional-Logomariette
Degolfprofessional-PGAlogo
Degolfprofessional-TPIlogo

Made by Albin Goossen & Tony Ong
Copyright © De Golfprofessional 2015

Degolfprofessional-header